Aanmelden op Berkeloo

Wordt uw kind binnenkort 4 jaar of komt u in Berkel-Enschot wonen en heeft u belangstelling voor onze school? Neemt u dan contact op voor een afspraak. We laten u graag de school zien in bedrijf zodat u een reële kijk op onze school krijgt. 
Klik hier voor onze gegevens om contact op te nemen of stuur direct een e-mail naar info.berkeloo@tangent.nl. Na ontvangst van deze mail zullen wij contact met u opnemen. Vermeldt u a.u.b. dan ook uw telefoonnummer zodat wij u gemakkelijk kunnen bereiken.

Aanmeldformulier en extra informatie

In het kader van de wet Passend Onderwijs zijn binnen het samenwerkingsverband Plein 013 afspraken gemaakt over de aanmeldprocedure. In overleg met de andere basisscholen in Berkel-Enschot hebben we aan de hand daarvan een aanmeldformulier opgesteld. Mocht u uw kind aan willen melden op onze school, dan kunt u het formulier downloaden/printen, invullen en op school afgeven. Wij wijzen u ook op de extra informatie. Hierin is o.a. opgenomen dat Berkeloo een pindavrije school is vanwege de dodelijke allergie van één van onze leerlingen.

Aanmeldformulier 2017-2018
Extra informatie bij aanmelding

Overdracht kinderopvang - basisschool

In de regio werkt een groot aantal kinderopvang organisaties met het digitale overdracht instrument ‘Naar groep 1’. Ook onze school werkt daarmee. U ontvangt van de kinderopvang tijdens het afsluitende gesprek een brief met daarin een drietal codes. Met deze codes kan onze school de gegevens en informatie van uw kind binnenhalen. Als er een aanvullend gesprek tussen kinderopvang en de basisschool plaatsvindt, is dit altijd met uw toestemming. Op de kinderopvang en op de basisschool ligt het protocol digitale overdracht kind gegevens ter inzage. Wilt u meer weten over het overdracht instrument 'Naar groep 1'. Klik hier om dit protocol te downloaden.

Laatste Nieuws

Uit het fotoboek

IMG_3114 IMG_3102
IMG_3112 IMG_3098